Euredzia 30 Zgłoś Napisano 3 Czerwiec 2017 Dziękuje za pvp ;) https://www.youtube.com/watch?v=bLzCVPETP2A 3 Cytuj Euredzia♥ Gidlia: Enigma Królestwo: Shinsoo Postacie: xDemoniczna / Euredzia / EuredziaDrop / Judis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matsoneri 83 Zgłoś Napisano 3 Czerwiec 2017 Widze jedno pvp w naszyjniku perlowym, a i fryzura klasowa byla zbedna ^_^ Gratulacje :wub: :wub: :wub: Cytuj Wojownik: MrBasic 120lvl / MakYs 120lvl / DeMoNiCzNyL 120lvl / Mathiew 105lvl / BlyskoleeK 105 lvl / PlusteQ 105lvl / Matson 99 lvl Sura: LeXu 120lvl / Hershel 120lvl / NJoy 105lvl / PanChaosu 105lvl Ninja: Zua 120lvl / Euredka 105lvl / Everdream 120lvl Szaman: Mayumi 120lvl / Despacito 105lvl / PrincessQa 99lvl Gidlia: Enigma :wub: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buhh 53 Zgłoś Napisano 3 Czerwiec 2017 ładnie . Cytuj ♥♥♥♥ Zatruta ♥♥♥♥ - Zawsze w Moim Sercu! Legends... http://www.forum.balmora.pl/topic/139574-oficjalne-zako%C5%84czenie-gry-zatruta-aka-arek/ Balmora.pl OFF KiedysFaaza 105 Zatruta 105 MiniSzczepan 103 Nadol 105 P4ker 99 J4ramy 99 SolidSnake 99 NormiQ 99 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GRUBYczarnyKOT 3 Zgłoś Napisano 3 Czerwiec 2017 fajnie filmik zmontowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OgrMaximus 4 Zgłoś Napisano 3 Czerwiec 2017 (edytowane) Film zgłoszony do gameforge za prawa autorskie a pomijając to dlaczego bił się Matson na koncie Euredzi skoro to miało być z nią pvp ? Edytowane 3 Czerwiec 2017 przez OgrMaximus 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZuaDziewica 149 Zgłoś Napisano 4 Czerwiec 2017 Wiesz co cycu ja to chyba nie skomentuje :D Ale nie powiem żeby nie pare itemków z mojej dziewicy to nasz kochana redka w chusteczke by narobiła ale.. to be continued... :P Ciao ciao <3 Cytuj Królowa jest tylko JEDNA!! Zua Na wieki wieków Dziewica AMEN!! Kontakt : 28113947 GG Lub ZuaDziewica (KLIK PW) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matsoneri 83 Zgłoś Napisano 4 Czerwiec 2017 Wiesz co cycu ja to chyba nie skomentuje :D Ale nie powiem żeby nie pare itemków z mojej dziewicy to nasz kochana redka w chusteczke by narobiła ale.. to be continued... :P Ciao ciao <3 Ty i te twoje eq, w ktorym nic nie moglas zrobic, wiec wchodzilas w poli i bilas na piskorzu. Brawo -_- 1 Cytuj Wojownik: MrBasic 120lvl / MakYs 120lvl / DeMoNiCzNyL 120lvl / Mathiew 105lvl / BlyskoleeK 105 lvl / PlusteQ 105lvl / Matson 99 lvl Sura: LeXu 120lvl / Hershel 120lvl / NJoy 105lvl / PanChaosu 105lvl Ninja: Zua 120lvl / Euredka 105lvl / Everdream 120lvl Szaman: Mayumi 120lvl / Despacito 105lvl / PrincessQa 99lvl Gidlia: Enigma :wub: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SunSan 14 Zgłoś Napisano 4 Czerwiec 2017 Gz :ph34r: Euredzia♥ TOP 1 Andzia Ty i te eq miałas takie zajebiste ze truto bez kd cie kladłem xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Undi 80 Zgłoś Napisano 4 Czerwiec 2017 Wiesz co cycu ja to chyba nie skomentuje :D Ale nie powiem żeby nie pare itemków z mojej dziewicy to nasz kochana redka w chusteczke by narobiła ale.. to be continued... :P Ciao ciao <3 Cytuj ASSASINTM-120LV NAYER-105LV GORBACZOW-110LV UNDI-87LV GILDIA: :wub: Enigma™ :wub: "Wiesz czym różni się szmata od kobiety? Tym że kobieta się szanuje" Chcesz coś pohandlować? Pisz PW ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZuaDziewica 149 Zgłoś Napisano 4 Czerwiec 2017 Gdyby kózka nie skakała to by nóżki nie złamała, pozdro dla kumatych o ile tacy tu są..Nic sie nie zmieniliscie na forum mordy piłujecie w grze ogonki kulicie na kole.. strzała:) Nie prowokujcie do dalszej kontynuacji tej Śmiechowskiej dyskusji na temat buffa. QUENN! Cytuj Królowa jest tylko JEDNA!! Zua Na wieki wieków Dziewica AMEN!! Kontakt : 28113947 GG Lub ZuaDziewica (KLIK PW) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Undi 80 Zgłoś Napisano 4 Czerwiec 2017 Gdyby kózka nie skakała to by nóżki nie złamała, pozdro dla kumatych o ile tacy tu są..Nic sie nie zmieniliscie na forum mordy piłujecie w grze ogonki kulicie na kole.. strzała:) Nie prowokujcie do dalszej kontynuacji tej Śmiechowskiej dyskusji na temat buffa. QUENN! Cytuj ASSASINTM-120LV NAYER-105LV GORBACZOW-110LV UNDI-87LV GILDIA: :wub: Enigma™ :wub: "Wiesz czym różni się szmata od kobiety? Tym że kobieta się szanuje" Chcesz coś pohandlować? Pisz PW ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SunSan 14 Zgłoś Napisano 4 Czerwiec 2017 Andzela nie unoś się tak .Jestes taka słodka jak sie denerwujesz na te forum. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZuaDziewica 149 Zgłoś Napisano 4 Czerwiec 2017 Andzela nie unoś się tak .Jestes taka słodka jak sie denerwujesz na te forum. ;) wez chudzielcu :P Cytuj Królowa jest tylko JEDNA!! Zua Na wieki wieków Dziewica AMEN!! Kontakt : 28113947 GG Lub ZuaDziewica (KLIK PW) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SunSan 14 Zgłoś Napisano 4 Czerwiec 2017 Andzia chudy ale wariat xd ;-) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matsoneri 83 Zgłoś Napisano 4 Czerwiec 2017 (edytowane) Jeszcze mam pytanie, czy Shenli posiadał full abs mozliwe na magie i na dzwony ? Jeszcze mam pytanie, czy Shenli posiadał full abs mozliwe na magie i na dzwony ? A to już musisz jego pytać. Pvp sam zaproponował, był przy tym bardzo chamski i pewny siebie, ale to już typowe na tą osobę, że nie potrafi zachować choć trochę kultury. Gdyby owy gracz potrafiłby się w miarę zachować, żaden filmik by nie powstał. Nikt mu dziury w brzuchu nie wiercil odnośnie pvp, czego nie można powiedzieć o Nim. Jeżeli ktoś nie chce pvp i gra sobie żeby miło spędzić czas z drugą osobą powinien to uszanować, a nie dzień w dzień zawracać w dość chamski sposób głowę. Nie wiem Cycuch czy Ty go bronisz, ale nie grasz na s1 i nie znasz sytuacji, ale ja nie dam sobie na głowę wejść. Gdyby to był normalny gracz, filmiku by nie było, ale jeżeli nie potrafi uszanować gry innych osób, dlaczego ktoś ma być dla niego fair? Edytowane 4 Czerwiec 2017 przez Matsoneri Cytuj Wojownik: MrBasic 120lvl / MakYs 120lvl / DeMoNiCzNyL 120lvl / Mathiew 105lvl / BlyskoleeK 105 lvl / PlusteQ 105lvl / Matson 99 lvl Sura: LeXu 120lvl / Hershel 120lvl / NJoy 105lvl / PanChaosu 105lvl Ninja: Zua 120lvl / Euredka 105lvl / Everdream 120lvl Szaman: Mayumi 120lvl / Despacito 105lvl / PrincessQa 99lvl Gidlia: Enigma :wub: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Undi 80 Zgłoś Napisano 4 Czerwiec 2017 Najwięcej mają do powiedzenia Ci co tu nie grają. Cytuj ASSASINTM-120LV NAYER-105LV GORBACZOW-110LV UNDI-87LV GILDIA: :wub: Enigma™ :wub: "Wiesz czym różni się szmata od kobiety? Tym że kobieta się szanuje" Chcesz coś pohandlować? Pisz PW ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZuaDziewica 149 Zgłoś Napisano 4 Czerwiec 2017 Najwięcej mają do powiedzenia Ci co tu nie grają. No kto to pisze... jak gralam to sie obsrales i pvp przez tyle lat nie wzieles wez wyjdz stąd. Cytuj Królowa jest tylko JEDNA!! Zua Na wieki wieków Dziewica AMEN!! Kontakt : 28113947 GG Lub ZuaDziewica (KLIK PW) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matsoneri 83 Zgłoś Napisano 4 Czerwiec 2017 Bo takich osób jest więcej, niż grających na tym forum. -.^ Nie wiem, czy odpowiednio zinterpretowałeś moje pytanie, które dotyczyło pvp. Spytałem, czy posiadał full abs ponieważ hity które w niego wchodziły wynosiły prawie 7k a skilami biliście w siebie prawie tyle samo. Wydaje mi się, ze jego eq to zwykła prowizorka z 40bloku i 45 na dzwony. Jesli natomiast posiadał naprawde godne eq klasowe i odpalil sie na full to mogę smiało stwierdzić, że jest jebniety balans(jesli przy full abs smok bije7k z hita, to sura wp wyciagnie 12k gladko), chociaz i bez tego twierdze ze zawsze byl ;). Proszę nie uwazac ze stoje po czyjejs stronie poniewaz na shenliego lizodupa mam tak samo wyje bane jak na ten serwer. Pozdrawiam. Gdyby posiadal skonczone eq, pvp byloby w miare wyrownane. Nie da sie ukryc, ze braki w eq mial spore, co odbilo sie na koncowym wyniku. O pvp sam sie upomnial, wiec jakos przygotowany tam byl. Z własnej autopsji wiem, ze gdyby nie byl pewny wygranej, do pvp by nie doszlo. Jednakze pvp sie odbylo, a z powodu wyniku nikt mu zycia uprzykrzac nie bedzie, bo gramy dla Siebie, a nie na pokaz. ;) Rowniez pozdrawiam :) Cytuj Wojownik: MrBasic 120lvl / MakYs 120lvl / DeMoNiCzNyL 120lvl / Mathiew 105lvl / BlyskoleeK 105 lvl / PlusteQ 105lvl / Matson 99 lvl Sura: LeXu 120lvl / Hershel 120lvl / NJoy 105lvl / PanChaosu 105lvl Ninja: Zua 120lvl / Euredka 105lvl / Everdream 120lvl Szaman: Mayumi 120lvl / Despacito 105lvl / PrincessQa 99lvl Gidlia: Enigma :wub: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kameleonek 52 Zgłoś Napisano 5 Czerwiec 2017 Ładnie . gz wygranej :P Cytuj Królestwo; Chujno Gilldia; HiddenPower Nick; Kameleonek / 105 (off ) Oxye / 99 (off) MakYs / 99 (off) Kamel / 120 (on) Cerise / 120 (on) Belators / 120 (on) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Undi 80 Zgłoś Napisano 5 Czerwiec 2017 Bo takich osób jest więcej, niż grających na tym forum. -.^ Nie wiem, czy odpowiednio zinterpretowałeś moje pytanie, które dotyczyło pvp. Spytałem, czy posiadał full abs ponieważ hity które w niego wchodziły wynosiły prawie 7k a skilami biliście w siebie prawie tyle samo. Wydaje mi się, ze jego eq to zwykła prowizorka z 40bloku i 45 na dzwony. Jesli natomiast posiadał naprawde godne eq klasowe i odpalil sie na full to mogę smiało stwierdzić, że jest jebniety balans(jesli przy full abs smok bije7k z hita, to sura wp wyciagnie 12k gladko), chociaz i bez tego twierdze ze zawsze byl ;). Proszę nie uwazac ze stoje po czyjejs stronie poniewaz na shenliego lizodupa mam tak samo wyje bane jak na ten serwer. Pozdrawiam. To na forum się gra? Pozatym skoro nie grasz to co Cie obchodzi liczba grających na s1, niektórzy grają bo lubią taki a nie inny serwer. Cytuj ASSASINTM-120LV NAYER-105LV GORBACZOW-110LV UNDI-87LV GILDIA: :wub: Enigma™ :wub: "Wiesz czym różni się szmata od kobiety? Tym że kobieta się szanuje" Chcesz coś pohandlować? Pisz PW ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deatcher 28 Zgłoś Napisano 6 Czerwiec 2017 iKS de ? Cytuj BALMORA S1 : Deatcher 120 On Orion 120 On 6IX9INE 120 oN BELLSSS 105 On Silver 75 On Makler112 96 oN Dymitrenko 120 ON Vanilliowa ON 105 oN Prestiżowy 120 ON Mexilians 120 oN New Balmora --- SilverRain +35 ON Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrPofer 130 Zgłoś Napisano 9 Czerwiec 2017 Yhm aha ok Cytuj Verde 96lv Body NJoy 100lv WP off sprzedany NormiQ 104lv Archer off sprzedany Gilidia: TipTop<3 :wub: S1 OFF Postacie: Osaa 99,Pofer 90,ArgumenT 92, Zatruta 97, Qurez 93, Real 99, Innarius 99, Sherlly80, Nielegalna 86, SkleiO 97, RiderPony 82, Pylcia 90,peszeK 99,SpongeBob 99 NormiQ 104 NJoy 100 Verde 96 Nie należą do mnie :) S2 OFF Pofer 77 Ksiezniczka 52 Zmora 15 Bandzior 66 Nie należą do mnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wilson 133 Zgłoś Napisano 14 Czerwiec 2017 Ja pierdole XD co to za patola XD Cytuj Pierwszy właściciel: Nixar - Archer 105lv (pierwszy 105lvl) Off 03.04.2015r. Wilson - WP 99lv Wilsonka - Smok 82lv szemonex - WP 96lv Off 17.07.2013r. ThePirateS Top1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel2009KoxPL 66 Zgłoś Napisano 24 Czerwiec 2017 Chociaż można posmamić jak się nudzi xD Już wiem co będę robił przez 2 miesiące CHE CHE HERBATA GOSZKA Cytuj http://www.forum.balmora.pl/topic/142304-wp-105buff-smok-88bm-55body-36-all-z-eqdodatek-pln/- WP 105/BUFF 88/BM 55/BODY 36 -ALL EQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIemens 159 Zgłoś Napisano 28 Czerwiec 2017 (edytowane) Gz Edytowane 28 Czerwiec 2017 przez KIemens 1 Cytuj s1 s2Klemens 105lvl body Ethrond 75lvl body OFF Klemenz 90lvl mental Venya 75lvl szaman OFFP4KER 105lvl mental OFF Klemens 55lvl WP ON/OFFLevernion 99lvl BM OFF Maniura 47lvl szaman ONQFel 99lvl WP OFF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach