Siara Napisano 5 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2021 Ja napewno Woj tylko nie wiem czy Body czy Mental bo body mi sie znudzil ale nie wiem czy mental da rade tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Sudden Napisano 5 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2021 To metin nie jest symulatorem woja body :o ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Queen Napisano 5 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2021 (edytowane) Skoro serwer hard to musi być ninja dagger. Jak za starych dobrych czasów. Innej opcji nie widzę :-) Edytowane 5 Sierpień 2021 przez Queen Cytuj I'M NOT BOSSY, I'M THE BOSS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
kucziczu Napisano 8 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2021 Raczej Dagger lub Body , ale zastanawiam się nad healerem/BM. Ale szczerze mówiąc nie wiem czy chcę siebie aż tak mocno maltretować :D No i jak to zawsze bywa na serwerach typu hard/med WP do dropa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
kucziczu Napisano 9 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2021 W dniu 9.08.2021 o 12:38, Dist napisał: a co tu w bm czy helerze maltretować :D bardzo proste postacie do pvp zrobienia Owszem , z tym że cała otoczka nie jest już tak łatwa i przyjemna jak np. gra bodym , zaznaczając przy tym że to będzie moja jedyna postać (raczej) , niestety , brak czasu ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
kucziczu Napisano 9 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2021 Właśnie te proste rozwiązania czasem są najlepsze :D Tym bardziej że czas gra tutaj kluczową rolę, stare czasy przepadły gdzie można było trzaskać w gierki non-stop xD Chociaż , jak tak pomyślę to se chyba wolne zrobię w pracy w następnym tyg... klient nie "zajonc" nie ucieknie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Queen Napisano 11 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2021 Taka mała podpowiedź dla niezdecydowanych: 1 Cytuj I'M NOT BOSSY, I'M THE BOSS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Burnek Napisano 12 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2021 Na starcie body i będzie siekane :D Cytuj Nick: GriverWP On - FuriousGod On GG: 4332639 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi