Aisen Napisano 12 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2021 (edytowane) Siemanko Wychodzę z propozycją dodania klasycznych fryzur (tych od Fryzjerki) do IS, tzn. zrobienie ich na 30 dni z możliwością bonowania dodaniem exp/pvp. Nie wiem jak reszta graczy, ale ja uważam że są największym sztosem i pasują do setów zbroi/broni, czego nie można powiedzieć o większości (moim zdaniem żadnej) fryzur z IS. Zapraszam do dyskusji i pozdrawiam ;) Edytowane 12 Wrzesień 2021 przez Aisen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Cortix Napisano 12 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2021 +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Shirkan Napisano 12 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2021 +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
MrPofer Napisano 12 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2021 No wiadomo czarny kuc na woju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Aisen Napisano 12 Wrzesień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2021 (edytowane) Albo żeby było prościej- zmienić czas fryzurom u Fryzjerki na 30 dni i do IS dodać dla nich specjalne dodanie exp/pvp za SM @Sudden@OJCIE3C co myślicie? Edytowane 12 Wrzesień 2021 przez Aisen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
kucziczu Napisano 12 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2021 +1 Bo praktycznie żadna aktualnie nie podoba mi się w IS , ale wiadomo trzeba mieć bo bony. Jeśli kostiumy faktycznie mają mieć również aspekt stylistyczny , to powinno być to bardziej urozmaicone. Bo faktycznie teraz w IS to i tak zawsze "ukryj" idzie w ruch , bo akurat mi sie nie podoba ani jeden set. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Sudden Napisano 12 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2021 Mysle, ze roboty w chuj, a pomysl zajebisty :D Jutro pomysle czy da sie to jakis prosto zrobic :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Gites Napisano 12 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2021 Brakuje kapelusza świetnie się komponował z kostiumem bojownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Yoshimura Napisano 16 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2021 +1, zakładałem podobny temat kilka niżej. Cytuj s1 OFF Yoshimura od 1lvl do 105 lvl Mental Shinsoo GG : 53160355 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Widellux Napisano 16 Maj Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Taran Napisano 16 Maj Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj Chętnie kupie czarnego kuca żeby być jak FuBu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
SmOouk Napisano 19 Maj Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj W dniu 12.09.2021 o 15:30, Sudden napisał: Mysle, ze roboty w chuj, a pomysl zajebisty :D Jutro pomysle czy da sie to jakis prosto zrobic :P I co opanowales już sztuke myślenia? Czy u was jutro to inne jutro niz u nas? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi