Dist Napisano 23 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2021 Biologa i Kamienie dropimy z : Biolog 30/40lvlZąb Orka/Ks.KlątwDolina OrkówZęby Orka - Czarny Ork/Łysy Czarny Ork na BOKamień - Elit.Orki/Elit.Czarodziej, te elitarne. (Metiny 40lvl)Ks.Klątw/Kamień - Ezot. Dręczyciel, Wysoki Dręczyciel Biolog 50lvlPamiątki po DemonieWierza Demonów w Św.HwangPamiątki/Kamień - Demony na 1 pietrze można śmiało trzaskać. Biolog 60lvlMatowe LodyGóra SohanKamień/Matowy Lód - Lodowy Golem, Yeti, Mroźny Człowiek Biolog 70lvlKonary ZelkovaZielony Las i Czerwony LasKamień/Konar Zelkova - Wszystkie Driady/Pniaki/Wierzby zwykle i Czerw.Biolog 80lvlCertyfikat TugyisaWężowe Pole/Kraina GigantówKamień/Certyfikat Tugyisa - Niszczyciel, Ogr Wojownik, Ogr Rzeźnik, Ogr Szaleniec, Tysięczny Wojownik, Wojownik Z Toporem(Brak Mapki - Mapka w linku)Jak dojść: Tepamy na Loch Pająków (30lvl) > Cofamy się, biegniemy w stronę Teleportu "Wężowe Pole" na Pustyni > Gdy jesteśmy już na wężowym polu biegniemy tak jak tutaj na zdjęciu: https://imgur.com/a/ZzHSDBkI klepiemy Ogry/Wojowniki/Niszczyciele :) Biolog 85lvlKonary Zelkova/Czerw.KonaryCzerwony LasKamień/Czerw.Konar - Wszystkie Driady/Pniaki/Wierzby w Czerwonym Lesie ---------------- Biolog 90lvlNotatka PrzywódcyBossy Sohan/Św.Hwang/Av1/PiekłoKamień/Notatka Przywódcy - Dziewięć Ogonów, Ezot. Przyw., Królowa Pająków, Ognisty Król, Reinkar. Ezot. Przyw., Zjawa Żółtego Tygrysa ----------------Badanie Seona-Pyeonga 92lvlKlejnot ZawiściGrota Wygnańców- AV1Klejnot Zawiści - Podziemny Lod. Człowiek, Podziemny Lodowy Golem Biolog 94Klejnot MądrościGrota Wygnańców -AV2Klejnot Mądrości - Łucznik Setaou, Komendant SetaouKamień - Genek Lotny Biolog 96Klejnot WiernościGrota Wygnańców -AV2Klejnot Wierności - Łucznik Setaou, Komendant Setaou, Ziny Kamień - Beran Setao Biolog 100lvl Zaklęty LasLuleczniceLulecznice - Wojownik, Bojownik, Druid, Uzdrowiciel, Niszczyciel - En-TaiKamień - Władca En-Tai (Boss) Mapka: https://imgur.com/a/mX55HoT I tak na każdym lvl lecą potrzebne przedmioty/kamienie do biologa. 5 1 Cytuj Etolin Body 95 Lvl - Już nie jestem właścicielem Nilote Archer 95 Lvl - Już nie jestem właścicielem riki Dagger 94 Lvl - Już nie jestem właścicielem MiniDist Body DROPEK 45 Lvl - Już nie jestem właścicielem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Grazyn Napisano 23 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2021 Można skrócić cały poradnik do paru zdań typu. Kliknij okienko "biolog" w eq i najedź na przedmiot kursorem. Wtedy pojawia się które moby masz bić. Koniec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Dist Napisano 23 Wrzesień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2021 (edytowane) W dniu 23.09.2021 o 18:46, Grazyn napisał: Można skrócić cały poradnik do paru zdań typu. Kliknij okienko "biolog" w eq i najedź na przedmiot kursorem. Wtedy pojawia się które moby masz bić. Koniec Dla większości w grze nawet to jest problemem. Spamując, gdzie co wydropie/czemu nie dropi itp. odkąd napisalem post to z 10osob sie pytalo jak dropnac co gdze jak i ze tluka 2h i nic. ;p Edytowane 23 Wrzesień 2021 przez Dist Cytuj Etolin Body 95 Lvl - Już nie jestem właścicielem Nilote Archer 95 Lvl - Już nie jestem właścicielem riki Dagger 94 Lvl - Już nie jestem właścicielem MiniDist Body DROPEK 45 Lvl - Już nie jestem właścicielem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Krasnoludek Napisano 24 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2021 No spoko poradnik pomocny +sik oczywiście leci za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Rossaa Napisano 24 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2021 Poradnik z typu licze na SM wystarczy kliknąć by zobaczyć z jakiego stworka leci xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
MlodaLeokadia Napisano 24 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2021 XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
mercedes Napisano 25 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2021 W dniu 24.09.2021 o 15:57, Rossaa napisał: Poradnik z typu licze na SM wystarczy kliknąć by zobaczyć z jakiego stworka leci xd +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
NieOgarniam Napisano 25 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2021 Naprawdę nie chciało Ci się nawet swoich zdjęć zrobić? No rynce opadajo. Fajnie, że miałeś chęci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi