Hipolitek Napisano 19 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2021 Nie brałem udziale ale szacun dla wszystkich którzy władowali siano w swoje dropy, Gra się świetnie na tym serwerze tylko przychodzi taki czas ze nie ma co robić bo ileż można bić metki czy zbijać te dropy z nemezis. Tak jak pisal juz @Fast Gildia DarkSide z chęcią dołoży/zasponsoruje kolejne wydarzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
cicikx Napisano 20 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2021 Turniej wyszedł spoko, tylko trzeba znaleźć lepsza miejscówkę bez potworów, bo ja miałem lagi jak każdy przebiegał albo potwory się respiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Romantic Napisano 20 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2021 Fajnie wyszło. Sporo osób przyszło oglądać wydarzenie. Moim zdaniem wielki + za zorganizowanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi