ImI Napisano 27 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2021 Witam. Mam problem który polega na tym że gdy wywali mi klienta nie można wrócić na smoka(nie zawsze tak jest). W opcjach u strażnika nie ma powrotu. Wiem że parę osób ma z tym także problem. Jeżeli znajdziecie rozwiązanie będę wdzięczny bo jak wywali nasz ukochany visual c++ po 25 minb robienia albo w trakcie bicie końcowego bossa to dostaje się gorączki a jeszcze nie można wrócić. Wtedy właśnie tracę cierpliwość i chęci na grę na tym serwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
OJCIE3C Napisano 27 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2021 Hej , przyjrzymy się sprawie , pytanie czy sprawdzałeś powrót na dung na tym samym ch na którym byłeś? Bo tylko z tego samego ch na którym się było można powrócić. Cytuj GG: 54485042 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Hipolitek Napisano 27 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2021 Zapisuj grę co piętro i nie będzie tego problemu. A tak poważnie to jak już ojciec napisał, rob wszystkie dungi na ch3/4 je najmniej wywala możliwe jest jakieś przeciążenie i zauważyłem ze c++ na nich tez rzadko występuje. I później wiesz na jaki Ch wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
ImI Napisano 27 Grudzień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2021 Wracam z tego samego ch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
HaxoN Napisano 27 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2021 Na DT jest ten sam problem, potrafi 3 razy w ciągu jednego DT wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
ImI Napisano 27 Grudzień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2021 Już nawet nie chodzi o sam visual ale też wróciłem po M1 po pelerynki i to samo było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
PanCzlajn Napisano 27 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2021 mam wrazenie ze kompilacja plikow sie pierdoli, ten komunikat c++ wypierdala tak samo gra z dupy wywala cos pojebane jest coś koliduje z gra w grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
ImI Napisano 28 Grudzień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 Dodaje screnna żeby nie było ... po tym jużnie mogłem wrócić https://ibb.co/vxmDhTC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
DonMateo Napisano 30 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2021 Dodatkowo sa miejsca w ktorych buguje postac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
MrPofer Napisano 24 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń Mija prawie miesiąc od założenia tego tematu a to wciąż na topie he 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi