pendo Napisano 12 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń (edytowane) Witam, mam na sell top1 mieczyk na serwerze. KT: 1 000 Edytowane 12 Styczeń przez pendo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Cortix Napisano 13 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
ImI Napisano 13 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń Daje 2 kupony losu zwykle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
pendo Napisano 14 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń Refresh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
MlodaLeokadia Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
pendo Napisano 18 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń F5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
pendo Napisano 20 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń F5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Hipolitek Napisano 26 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń (edytowane) Broń taka Top 1, Jak wasza Gildia:P Edytowane 26 Styczeń przez Hipolitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Cortix Napisano 27 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń sell kd penetra +5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
pendo Napisano 29 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń (edytowane) Nie jestem obecnie w żadnej gildii, grę na serwerze zakończyłem miesiąc temu. Wciąż uważam że jest top1 bo ma lepsze 1-5 a kryt powyżej 100 nie daje nic więcej. Wracając do tematu- refresh. Edytowane 29 Styczeń przez pendo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi