Skocz do zawartości

Akademia

Sudden

Rekomendowane odpowiedzi

logovs.png.4ea36bb248bfd59a3d82251695ea0

Jesteśmy już półtorej tygodnia po połączeniu serwerów to idealny moment, aby przedstawić

Wam największych wygranych naszej Akademii Balmora!!!

ZXqW8cL.png
QGiIrmo.png
4j4mD5P.png
 gold.png    
Krulestwo   gold.png

silver.png  Kurdystant  silver.png

brown.png    PePeGa   brown.png

QGiIrmo.png
q1dL3a4.png

Honorowa brameczka trafia do gildii:

PsychiatryK

ale należy im wybaczyć schizofrenie paranoidalną, bo nie wzięli 100mg clozapinum.

QGiIrmo.png
7so129T.png

gold.png               Krul           gold.png

silver.png        Kurowa       silver.png

brown.png/kill  Skrzyński brown.png

LooM

QGiIrmo.png

Serdecznie Gratulujemy zajęcia topowych pozycji w rankingach na serwerze!

• Lubię 1
  • Dzięki! 5
  • Bambus3k changed the title to Akademia
W dniu 2.04.2022 o 21:10, Krulestwo napisał:

Fajnie było na tej akademii... Kiedyś to było... 

Dalej zastanawiamy się jak tu zrobić, bo tak na prawdę kilka dni przed ludzie się wystraszyli połączenia i pouciekali. Pewnie gdyby akademia była 2 miesiące to by do dziś grali. Hmmm...

Ale z drugiej strony, serwer główny dalej żyje.

„Czyny, nie puste słowa” . . .

Panie Bambus a może by tak stworzyć jakiś jeden, osobny temat, poświęcony stricte propozycjami od graczy, bo w końcu co dwie głowy to nie jedna, na pewno coś przypadnie wam do gustu i stwierdzicie: ''kurde, to może zadziałać''. Jakiś klaser, kolekcjoner, lub po prostu przetworzenie obecnych ulepszaczy, które nie schodzą(a jest ich dużo) na jeden inny, który będzie potrzebny przykładowo do jakiegoś klasera z artefaktami, który będzie dawać jakieś bonusy, czy coś w ten deseń. Alchemia też trochę ucierpiała, bo w zasadzie uzyskać full perf to nie jest problem, a powinien być, żeby ludzie mieli motywacje do dalszego grania i rozwijania swojej postaci. Rybak aktualnie jest nieopłacalny gdy nie ma żadnego eventu z nim związanego, więc się nawet nie opłaca łowić poza wydarzeniem. Możliwości jest w zasadzie wiele, wymieniłem tutaj tylko kilka z nich, natomiast myślę, że gracze, którzy nadal aktywnie grają, chętnie zgłoszą swoje propozycje na dany temat, zaczynając oczywiście od jednej rzeczy, udoskonalić ją by się zabrać za kolejną. Wiem, że nie jest to wszystko takie łatwe, ale gracze odgrywają tutaj kluczową rolę, więc na waszym miejscu dałbym nam, graczom pole do popisu i możliwość przekazania swoich przemyśleć/propozycji. Jestem co prawda świeżym graczem na waszym serwerze, ale przyjemnie mi się gra i fajnie jakby było więcej ludzi. 

Edytowane przez BlueRoman
W dniu 2.04.2022 o 21:52, Bambus3k napisał:

Dalej zastanawiamy się jak tu zrobić, bo tak na prawdę kilka dni przed ludzie się wystraszyli połączenia i pouciekali. Pewnie gdyby akademia była 2 miesiące to by do dziś grali. Hmmm...

Ale z drugiej strony, serwer główny dalej żyje.

Graczy jest mniej więcej tyle co przed akademia ludzie uciekli z głównego na akademię a po łączeniu wyprzedali co zbędne :P Swoją drogą ułatwianie serwera co nowa aktualizacja nie wpływa dobrze na serwer powinniście dodać systemy np jakis amulaty odp na ludzi i dać tam na ulepszenie po 50-100ulep typu prochy itd wystarczy spojrzeć na rynek czego jest przesyt. Ludzi zniechęcił właśnie rynek niestety.. 

• Lubię 1
  • 2 weeks later...
  • 10 months later...
  • 2 weeks later...
W dniu 4.03.2023 o 17:22, Marendis napisał:

Dopiero co była a Wy już chcecie nastepną akademie... Teraz jak i po ( URLOPIE ADMINISTRACJII) nie ma co zmieniać bo dużo jest nowych graczy dzięki temu to po co to psuć moim zdaniem skoro właśnie chodzi o zasiegi i coraz wieksze ilości graczy na serwerze. 

Jeśli chodzi ogólnie o Akademie bo jest ( była) moją pierwszą bo każdy nią żyje to jak najbardziej zasłuzone 11/10 , nie każdy sie tego spodziewał a efekt rewelacyjny. 

Pozdrawiam

Xd

• 4 weeks later...