DeamonSS Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Powracam do was po raz enty. Nie wiem co ma w sobie Balmora ale gdzie bym nie zagrał, kończę tutaj. Nazywam się Dawid i zawitałem swoim wp w jinno. Aktualnie posiadam 35 lvl i nie prędko się z niego ruszę xd Mam 24 lata, lubię muzykę, gastronomię, zwierzęta i dobry alkohol. Gdyby ktoś chciał towarzyszyć mi w świecie metina, chętnie zapoznam jakąś duszę. Chętnie też dołączę do jakiejś gildii która wspomoże mnie swoimi bonusami. W zamian, mogę zaoferować pewny slot oraz pomoc, oczywiście na tyle ile będzie to możliwe. Życzę wam udanej niedzieli jak i dropu podczas eventu ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Romantic Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Powodzonka i życzymy miłej gry na Balmorze Dawid :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
STANOWSKI Napisano 9 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień Siema Gościu! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi