DomanxD Napisano 21 Luty Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty (edytowane) Jako jedna z najaktywniejszych gildii na serwerze zapraszamy do dołączenia. Jesteśmy ekipą, która oferuje sporą aktywność, legendy i pomoc podczas gry. Wymagamy aktywności na discordzie oraz kultury w grze. Staramy się tworzyć ekipę, a nie gildię pod bonusy. Nie mamy wymagań odnośnie poziomu postaci, ponieważ posiadamy poboczną gildię, w której można na spokojnie rozwijać swoją postać, a gdy osiągniesz wymagany poziom dołączysz do gildii głównej. Co tu dużo się rozwodzić, bez fałszywej skromności- top1 gildia w jinno, zapraszamy. W razie pytań zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej na discordzie DOMAN#5065 lub na pw w grze pod nickiem D0MAN. Edytowane 21 Luty przez DomanxD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Sudden Napisano 21 Luty Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty Byłem - nie polecam, wiecznie piją, biorą różne substancje, albo materiały +18 wrzucają na discord :/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
DomanxD Napisano 22 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty W dniu 21.02.2023 o 23:52, Sudden napisał: Byłem - nie polecam, wiecznie piją, biorą różne substancje, albo materiały +18 wrzucają na discord :/ Spokojnie, po Twoim odejściu alkoholizacja oraz inne odchyły spadły o jakieś 98%. Już jest spokojnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Chimaev Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty dlaczego masz moje zdjecie na profilowy? jestes moim fanem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
DomanxD Napisano 22 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty W dniu 22.02.2023 o 14:58, Chimaev napisał: dlaczego masz moje zdjecie na profilowy? jestes moim fanem? nie, to Ty masz moje zdjęcie na profilowym :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
KenT Napisano 17 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień Polecam serdecznie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi