Sudden Napisano 7 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień Jest nam niezmiernie miło przedstawić Wam Wydarzenie Wielkanocne! Przed Wami blisko 2 tygodnie wyzwań i dobrej zabawy podczas świąt na serwerze. od 18:00 08.04.2023 do 23.04.2023 Jak co weekend przygotowaliśmy dla Was nowy Kod Voucher na VIP'a na naszym serwerze! Zaloguj się na serwer, w oknie gry wybierz ikonę i wpisz kod Voucher WIELKANOC2023 Kod będzie aktywny w każdy weekend trwającego eventu. Udaj się do Uriela w Pierwszym Mieście aby odebrać Wielkanocny Darmowy ItemShop. Możliwość odebrania, podczas aktywnego Wydarzenia Świątecznego w każdy weekend. Czas trwania zestawu : 2dni od 08.04.2023 do 23.04.2023Możemy zdobyć stały bonus Wartość Ataku lub Wartość Ataku Magicznego, nagrody rzeczowe. Wymagane Puste Koszyki i Pisanki do oddawania zdobędziemy z:Metinów, Bossów, Bossów na Dungeonach oraz z Wydarzeń Świątecznych. Sumarycznie za wszystkie poziomy oddawania Koszyków z Jajkami otrzymamy 20 Wartości Ataku lub 20 Wartości Mag. Ataku. Koszyk z Jajkami otrzymujemy u Wielkanocnego Zająca za Crafting.Pisanka (x20) + Pusty Koszyk = Koszyk z Jajkami ! Bardzo Ważne !Gracz, który nie wykonał zeszłorocznego Wigilijnego Wyzwania lub Wyzwania z Akademii to za wykonanie 1 poziomu misji, otrzyma zaległe 120 Wartości Bonusu ! Łącznie za wykonanie wszystkich poziomów otrzymamy aż: 140 Wartości Ataku lub 140 Wartości Mag. Ataku Jest to ogromny boost dla nowych graczy, powodzenia! U Wielkanocnego Zająca możemy kupić Wielkanocny Kupon Losu za 50 won.Wielkanocny Kupon Losu będzie też dostępny dla zainteresowanych w ItemShop. Wielkanocny Kupon Losu również możemy zdobyć podnosząc Wielkanocne Kawałki Kuponów . Nagrodą główną zawsze jest Magiczne Złote Jajo , które skrywa poniższe przedmioty. Skrzydła DruidaStopień : 4Stopień Absorbcji: 15% (Szarfa) Kostium DruidaWartość Ataku +95Wartość Ataku Mag. +90 (Kostium) Fryzura DruidaWartość Ataku +60Wartość Ataku Mag. +55(Fryzura) Miecz DruidaWartość Ataku +120Wartość Ataku Mag. +90 (Nakładka) Wierzchowiec Druida Wartość Ataku +105Wartość Ataku Mag. +95(Zwierzak) Zwierzak Druida Silny na potwory +30%Szansa na blok ciosów +30%Doświadczenie +30%(Wierzchowiec) Przedmioty posiadają czas trwania 7 dni, uciekający od pierwszego użycia. Wierzchowiec jest na 24h, czas leci tylko, gdy używamy. Szkatułki blasku w edycji Wielkanocnej! Oprócz unikalnych przedmiotów, znajdziecie również Kupony, Pisanki oraz Koszyki z Jajkami! Podczas aktywnego wydarzenia Monarcha wyznacza mapę oraz kanał CH, na którym będzie pojawiać się Szalone Zające z odpowiednim przedziałem poziomowym. Zazwyczaj jest to Pustynia z przedziałami : CH1 : 35 poziom* ( +/- 15 poziomów)CH2 : 60 poziom* ( +/- 15 poziomów)CH3 : 85 poziom* ( +/- 15 poziomów)CH4 : 110 poziom* ( +/- 15 poziomów)CH5 : 135 poziom* ( +/- 15 poziomów) Możliwość zdobycia Kuponów, Kawałków Kuponów, Pisanki oraz Koszyki. Podczas aktywnego wydarzenia, koszyki występują : Dolina, Pustynia, Sohan, Ognista, Zielony Las, Czerwony Las, Zaklęty Las, Złote Góry, Nefrytowa. Po zniszczeniu koszyka następny pojawi się w ciągu 1 minuty w losowym miejscu na mapie. Możliwość zdobycia Kuponów, Kawałków Kuponów, Pisanki oraz Koszyki. Podczas pokonywania potworów, mamy możliwość zdobyć Czekoladowego Zająca . Odnosimy je do Wielkanocnego Zająca aby odblokować Bonusy Serwerowe. 20.000 = Doświadczenie +20% 40.000 = Doświadczenie +40% 60.000 = Doświadczenie +60% 80.000 = Doświadczenie +80% 100.000 = Doświadczenie +100% + Przedmioty +20% Jest to ilość oddanych Zajączków przez oba królestwa. W zamian za oddanie Czekoladowego Zająca otrzymujemy Zaczarowanie Przedmiotu (x3) Bonusy serwerowe będą dostępne w Wielkanocny Poniedziałek o godz : 12:00 Podczas aktywnego wydarzenia na każdym kanale cyklicznie co 1 minutę pojawia się +/- 150 Uciekających Kurczaków przez czas ok. 1 godziny. Każdy HIT w Kurczaka powoduje, że gubi on z plecaka Zaczarowania Przedmiotu. Śmierć Uciekającego Kurczaka to również Zaczarowania Przedmiotu oraz Sztabka. 2.000.000 Yang Z Uciekających Kurczaków możemy również dobyć Kupony, Kawałki Kuponów, Pisanki czy Puste Koszyki. Copyright © 2011~2023 Balmora.pl 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Cook Napisano 7 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień Bez żadnego dunga ajaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Cherubin Napisano 7 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień Czemu co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Romantic Napisano 7 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień W dniu 7.04.2023 o 18:54, Cook napisał: Bez żadnego dunga ajaj Nie dawno dodaliśmy Plagi na stałe. Na Wielkanoc nie planowaliśmy Dungeon'a :) Są inne aktywności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Cherubin Napisano 7 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień A czemu brak wielkanocnych blasków itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Kirinek Napisano 7 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień no i lux strzalka i gitarka :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Bambus3k Napisano 7 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień W dniu 7.04.2023 o 18:56, Cherubin napisał: A czemu brak wielkanocnych blasków itp? Są, są. Poczytaj temat :P Cytuj „Czyny, nie puste słowa” . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Smajlii Napisano 7 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień Będzie grane, nocki robione będą :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
ArmageddoN Napisano 8 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień -Przedmioty posiadają czas trwania 7 dni, uciekający od pierwszego użycia. Lipa troche. Wolalbym na 3 dni i czas leci tylko jak uzywasz przedmiot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Smajlii Napisano 8 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień W dniu 8.04.2023 o 03:21, ArmageddoN napisał: -Przedmioty posiadają czas trwania 7 dni, uciekający od pierwszego użycia. Lipa troche. Wolalbym na 3 dni i czas leci tylko jak uzywasz przedmiot. Nie przesadzaj, ciesz się że wogole coś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Arcan Napisano 8 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień A ten wielkanocny zając to gdzie niby jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Bambus3k Napisano 8 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień W dniu 8.04.2023 o 12:28, Arcan napisał: A ten wielkanocny zając to gdzie niby jest? dopiero od dziś od 18:00. #zaktualizowano drop z blasków. 1 Cytuj „Czyny, nie puste słowa” . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Thorgi Napisano 8 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień Witam, czy ktoś może wyprowadzić mnie z błędu. Bo Event z koszykami ma dać szansę nowym graczom uzyskać bonus taki jaki był z "wyzwania akademii", natomiast wydaje mi się, że jest spora różnica między tamtym wydarzeniem a tym. Przyjmując, że koszyk z jajkami = moneta akademii to wydaje się, że koszyków trzeba oddać mniej bo 10 lvli x 30 koszyków = 300 koszyków, a monet trzeba było oddać 400, ale monety leciały z bossów i metków i nie trzeba było ich craftować, więc nie ma równości między moneta akademii a koszyk z jajkami. Biorąc pod uwagę z czego leciały monety to naturalne jest porównanie, że moneta akademii = jajko wielkanocne, a zatem wychodzi na to, że na 1 lvl trzeba wydropić w tym evencie 600 jajek wielkanocnych i 30 koszyków, żeby craftować na 30 koszyków z jajakami. Nie wiem czy popełniam błąd w rozumowaniu, ale wychodzi mi, że w tym wydarzeniu trzeba wydropic 15 razy więcej, żeby uzyskać ten sam efekt. Wydaje mi się to troche przesadzone.... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Sudden Napisano 8 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień Spokojnie ja to ustalałem i jest okej :) Po pierwsze oddając 1 poziom misji dostajesz 122 wartości ataku (lub mag jesli wolisz) co już daje WIECEJ niz te monetki z aka :) Po drugie jest to event, a nie coś dodanego na sztywno. Po trzecie - mini wydarzenia są dedykowane właśnie temu, aby nadropić jajek i koszyków i żeby warto było z nich korzystać i udział był sensowny. Po czwarte jeżeli okaże się, że faktycznie idzie to wolno nic nie stoi na przeszkodzie, aby dać Wam dodatkowe kilka dni na oddanie. Po piąte nie ciśniemy tych wydarzeń w samą wielkanoc i poniedziałek, bo rozumiemy, że święta spędza się z rodziną i nie każdy wtedy będzie grał, od wtorku będą częściej. WYLUUUUUUUUUUUUUUUUUUZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ :D 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Marta95 Napisano 10 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień Troche szalenswto jak ktos musi to oddac na 4 postaciach :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Pe3azek Napisano 10 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień W dniu 10.04.2023 o 21:45, Marta95 napisał: Troche szalenswto jak ktos musi to oddac na 4 postaciach :o Oddaj mi jedna to zostana Ci 3 :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Celadon Napisano 11 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 20 wartości ataku za oddanie 10 poziomów po 30 pełnych koszyków x 20 jajek w kazdym ?? 1 pełny koszyk to 20 jajek x 30 = 600 jajek na jeden poziom czy ja cos zle liczę 6 000 jajek na oddanie misji na jednej postaci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Marta95 Napisano 11 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień Dramat :) Z moim czasem gry mam dopiero 2 koszyki . Ten event powinen trwac z rok zeby to oddac na kazdej postaci :o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Sudden Napisano 11 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień Weź udział w eventach wilekanocnych ;) Podkrecimy to troche :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
STANOWSKI Napisano 12 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień (edytowane) No powiem szczerzę, że wykonanie tego samemu bez kupowania jaj jest praktycznie nie możliwe przy graniu 3-4h dziennie. Przez 2,5h byłem w stanie wydropić 138 jajek na Koszach Wielkanocnych. Co daje nam 1/4 jednego poziomu. W porównaniu do innych eventów okolicznościowych, które odbyły się już - nigdy nie było problemów aby każdy gracz wykonał misje w wyznaczonym okresie eventu oraz bez grania po nie wiadomo ile godzin. Moim zdaniem powinny być obniżone progi koszy do minimum tych 15-20 koszyków per level. Sama sprawa, że jak chcesz ukończyć to skupując jaja to w tym momencie to przy średniej cenie na dzień dzisiejszy wynoszącą 15w (10-20w za jajko) to trzeba wydać 90kW i to jest bardzo dużo - w tej cenie można nabyć dobrą szarfę. Zostawiam ten komentarz jako opinię gracza i nie liczę na to, że Administracja przychyli się do moich wskazówek, ale liczę że uda się coś utargować w celu wykonania przez wszystkich misji od A do Z i pocieszenia się ze stałego bonusu dla naszej postaci. Pozdrawiam, Stanowski! Edytowane 12 Kwiecień przez STANOWSKI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
OJCIE3C Napisano 12 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień Event jeszcze będzie trwał 1,5tygodnia a może dłużej , wystarczy uczestniczyć aktywnie w eventach i obędzie się bez kupowania dodatkowych jaj czy koszyków , wystarczy że dziś dodaliśmy do dropu testowo pisanki i od razu ceny drastycznie spadły więc nie ma co narzekać tylko grać i będzie git :P Cytuj GG: 54485042 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
LoveSex Napisano 12 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień Oddałem pierwsze 30 koszyków, jestem nowym graczem i nie otrzymałem bonusu 120 wartosci ataku.... niezły event 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
STANOWSKI Napisano 13 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień W dniu 12.04.2023 o 21:29, OJCIE3C napisał: Event jeszcze będzie trwał 1,5tygodnia a może dłużej , wystarczy uczestniczyć aktywnie w eventach i obędzie się bez kupowania dodatkowych jaj czy koszyków , wystarczy że dziś dodaliśmy do dropu testowo pisanki i od razu ceny drastycznie spadły więc nie ma co narzekać tylko grać i będzie git :P O ile event będzie trwał dłużej to jeszcze do obrócenia, ale szczerze mówiąc jak wbiłem dziś na Inwazję Wielkanocną i z 15 królików wydropiłem dwa jaja i jeden koszyk to aż mi się odechciało grać. Jeszcze przy koszykach idzie konkretną ilość wydropić tak jak pisałem wyżej, ale ten rodzaj eventu to porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
OJCIE3C Napisano 13 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień Pisałem o tym na dc , będzie poprawiony drop z inwazji i osłabione zostaną trochę te bossy 1 Cytuj GG: 54485042 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Fornicus Napisano 14 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień W dniu 12.04.2023 o 23:19, LoveSex napisał: Oddałem pierwsze 30 koszyków, jestem nowym graczem i nie otrzymałem bonusu 120 wartosci ataku.... niezły event Coś musiałeś przeoczyć, ja oddałem 30 koszyków i normalnie otrzymałem zaległe 120 wartości ataku, również jestem nowym graczem. Przy odbieraniu misji było tam napisane w okienku drobną czcionką, że otrzymujesz zaległą wartość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi