Fornicus Napisano 14 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień (edytowane) Odnośnie całego oddawania jajek, to dodam od siebie, że jest to jak najbardziej do zrobienia, nie mam tu na myśli wszystkich 10-ciu poziomów, lecz ten pierwszy, za który my, nowi gracze, otrzymujemy bonus 120 wartości. Jak wiadomo nie każdy z graczy chce się w to bawić i część z nas woli zarówno jajka jak i pełne koszyki sprzedawać, dlatego nic nie stoi na przeszkodzie by odkupić koszyki z jajkami od kogoś i oddać do zająca (tym bardziej że był włączony drop jajek z mobów i ich ceny drastycznie spadły, co wielu graczom otworzyło możliwość ukończenia misji), sam skorzystałem z takiej możliwości ponieważ zabrakło mi kilku koszy, oddałem koszyki, wartość dostałem, wszystko gra, natomiast odkupienie takich koszyków od kogoś to żaden problem, ponieważ możliwości zarobku na serwie jest tak dużo że w 2-3 dni można nawet na mniejszym poziomie obrócić trochę bossów i metków i spokojnie zarobić kilka tysięcy won na zakup pełnych koszy. Z mojej strony event na plus, jestem zadowolony, wystarczyło się dobrze zorganizować i nie było żadnego problemu z oddaniem pierwszego poziomu misji. Edytowane 14 Kwiecień przez Fornicus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
ZwyklyGracz Napisano 15 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień Może warto byłoby pomyśleć o dodaniu dropu jajek z mobów na stałe lub chociaż zwiększeniu szansy na ich wydropienie z metinów/bossów. Nie każdy ma możliwość grania w czasie, gdy organizowane są te dodatkowe wydarzenia, a praktycznie cały event opiera się wyłącznie na nich. Dropienie jajek poza tymi wydarzeniami jest bezsensowne. Jak masz dużo szczęścia to przy posiadaniu obu rękawic (z IS i na 2h) raz na 10 metinów dropnie może 1 jajko... Wydaje mi się, że event powinien być do skończenia w całości (oddanie 10 poziomów koszyków) dla każdego gracza, a nie ograniczać się do skończenia 1 czy 2 poziomów, nie wspominając już o oddaniu tego jeszcze na innej postaci. Przy takiej ilości jajek do oddania powinno być to inaczej zorganizowane. Oczywiście można je kupić od innych graczy, ale to chyba nie na tym powinien polegać event. Na chwilę obecną event jest niezbyt udany. Mam nadzieję, że administracja przemyśli to wszystko i podejmie jakieś kroki w celu jego poprawy, bo próba ratowania za pomocą "wydarzeń" wypada kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Sudden Napisano 15 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień Zawsze im dalej wydarzenie trwa tym dokręcany jest drop + jest opcja o kilka dni wydłużyć, to ma być trudne zadanie aby je ukończyć, jak kolega wyżej zauważył 1 poziom już daje giga boost dla nowych, a ukończenie misji wymaga wysiłku, to stałe wartości, więc trzeba się napracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
janpawulon2 Napisano 15 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień (edytowane) Nie dodaje 120 wart ataku! Stracone koszyki na dwóch postaciach. Wartość ataku przed oddaniem: 1113-1215. Po oddaniu 30 koszyków (1lvl misji): 1115-1217. Dodało tylko 2 wartości zamiast 122. Po relogu jest to samo. Edytowane 15 Kwiecień przez janpawulon2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Seba95pb Napisano 16 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień dokładnie mam to samo wyskoczylo ze 120wartosci ataku dostaje a na dmg nie odczuwam nic i w statach o 2pkt się zmienilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Sudden Napisano 16 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień Nie ma szans, ale zgłoś na discord poprzez zgłoszenia podając nick i info full i zerkniemy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
OJCIE3C Napisano 23 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień EVENT ZOSTAJE PRZEDŁUŻONY DO 30.04.2023 DO GODZINY 23:59 Cytuj GG: 54485042 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Taran Napisano 23 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień W dniu 23.04.2023 o 21:42, OJCIE3C napisał: EVENT ZOSTAJE PRZEDŁUŻONY DO 30.04.2023 DO GODZINY 23:59 Może info czemu sm zostały podwojone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Bambus3k Napisano 24 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień W dniu 23.04.2023 o 22:23, Taran napisał: Może info czemu sm zostały podwojone ? jak sm podwojone? Cytuj „Czyny, nie puste słowa” . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Boster Napisano 24 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień W dniu 24.04.2023 o 12:50, Bambus3k napisał: jak sm podwojone? Normalnie, wzięło i podwoiło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Taran Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień W dniu 24.04.2023 o 12:50, Bambus3k napisał: jak sm podwojone? No jak to jak? Było happy hour 100% podaje przykład 200zł-10k sm. Happy hour kończyło się 12.04, więc powinno być aktualnie 5k sm za 200zł, a jest tyle samo co Na happy hours więc jak mam nie czuć się oszukany ładując specjalnie 500zł na sm bo przecież jest 100% więcej po czym zostawiacie stosunek cena-sm takie samo jak na bonusie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi