Aabzc Napisano 27 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień Witam 130 lv WP eq strach sr 54 potworologia metinologia bossologia 11/12/12 , kolekcjoner skonczony / biolog skonczony na 130 lv / alchemia rubin 75 perf +6 onyks 65 + 5 odp potwor/ silny przeciwko potw granat 75 + 6 blok ciosow/unik strzal szafir 65 +5 perf jedeit 75 +6 szans szycie/ odp na kryta diament 65 +5 odp obr/ odp na umiejetnosci pas magmy +7 wierzchowiec po 10 % kon skonczony z oppalem + PPK bije tylko 48 inni WP/BODY na 130 bija po 58k nie wiem co jest nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Applause Napisano 27 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień myślę że ten onyks na 65 jest do wymiany, tam masz mrok i silny na potwory wiec powinno być odczuwalne. Nie napisałeś jakie masz eq, szarfę itd. tu trochę tam trochę i się uzbiera. I nie porównuj się do bodziaków tylko do innych WP muszą mieć lepsze eq/odpały jak się porównasz 1:1 z inną postacią na tym lvl to na pewno wyjdzie gdzie masz braki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Aabzc Napisano 27 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień @Applause czyli silny na mrok moze dzialac na metiny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Applause Napisano 27 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień a w sumie masz racje głupotę napisałam :D poszłam i sprawdziłam a więc mrok nie działa na metki ale działa bon na potwory wiec i tak wymiana onyksa wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Aabzc Napisano 27 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień dzięki wielkie ;d podbije jak najwiecej eq izobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi