Applause Napisano 16 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień (edytowane) Drodzy Graczy Akademii Balmory! Wiemy, że nie możecie się już doczekać startu akademii więc postanowiliśmy zrealizować jedną z pozytywnie przyjętych propozycji z Discorda Balmory i podkręcić rywalizację! Tym samym przedstawiam Balmora Akademia Challenge! Przygotowaliśmy aż 60 wyzwań które możecie zrealizować w różnych kategoriach! Zasady są bardzo proste: Pierwsza osoba która zrealizuje osiągnięcie z listy poniżej otrzymuje przypisaną do niego nagrodę. Musicie przedstawić print screen jako dowód potwierdzający wykonanie zadania, należy go dodać jako odpowiedź w tym temacie na forum. Obowiązuje zasada pierwszeństwa umieszczenia dowodu w na forum. Nagradzamy tylko osiągnięcia z Akademii. Zrealizowane osiągnięcia będą wykreślone z listy a obok pojawi się nick zwycięzcy. Dodatkowo dla osób którym uda się zdobyć największą ilość osiągnięć przygotowaliśmy dodatkowe nagrody za TOP 3. Challenge Nagroda Zwycięzca Pierwszy wbity skill na P 100sm + Medal Bohatera 24h JimLahey Pierwsza Polimorfia wbita na P 100sm + 100 x Marmur Orka kokos Pierwsze Dowodzenie wbite na P 100sm + Medal Bohatera 24h Zeus Pierwsze Kowalstwo wbite na 10 100sm + 10 x Leg. Złoty Metal Carbonitto Pierwsze Łowienie wbite na M1 100sm + 50 x Rybacki kufer Lady Pierwszy 30 lvl konia 200sm + Medal Bohatera 10h Zeus Pierwsza ranga Baśniowy 100sm + Medal Bohatera 24h UZUMAKI Pierwszy Towarzysz 5xP 100sm + Medal Bohatera 24h UZUMAKI Pierwszy w pełni ubrany towarzysz (fryzura,ubranie,broń) 100sm + Medal Bohatera 24h Wujo Pierwsza postać z 40k hp 100sm + Medal Bohatera 24h Julian Pierwsza broń na 35lvl 100sm + Medal Bohatera 24h JimLahey Pierwsze Ebonitowe Kolczyki +9 100sm + Medal Bohatera 24h Kanibal Pierwsza wydropiona broń na 75 lvl 100sm + Medal Bohatera 24h Zoa Pierwsza broń na 75lvl +9 200sm + Medal Bohatera 24h Julian Pierwsza zbroja na 61lvl +9 100sm + Medal Bohatera 24h Dreams Pierwsza opaska/kolce/naszyjnik Kryształu Duszy +9 200sm + Medal Bohatera 24h Dreams Pierwszy maksymalny żywioł w broni/zbroi 100sm + Medal Bohatera 24h UZUMAKI Pierwszy Magiczny Lizak 100sm + Medal Bohatera 10h Pierwszy Magiczny PPK 100sm + Medal Bohatera 10h Julian Pierwsza główna nagroda z Koła Losu 100sm + Medal Bohatera 24h Zoa Pierwszy pełny set z Koła Losu (Fryzura, Kostium, Pet, Nakładka, Szarfa) 100sm + Medal Bohatera 24h JimLahey Pierwszy Legendarny Kamień Dusz 100sm + Medal Bohatera 24h Dreams Pierwsze Średnie powyżej 55% 100sm + Medal Bohatera 24h UZUMAKI Pierwszy Item 4x15 abs (miecze, sztylety, dwuręczna, strzały) 100sm + Medal Bohatera 24h SirMarius Pierwsza Szarfa 25% 100sm + Medal Bohatera 24h KjullixTorni Pierwsze pełne koło Alchemii 100sm + Medal Bohatera 24h Julian Pierwsze pełne koło Legendarnej Alchemii 200sm + Medal Bohatera 10h Julian Pierwsza osoba która uzbierała pełną Skrzynię Czarów 100sm + Medal Bohatera 24h Julian Pierwsza skończona Metinologia (do poziomu 106 włącznie) 200sm + Medal Bohatera 10h Julian Pierwsza skończona Potworologia (do poziomu 103 włącznie) 200sm + Medal Bohatera 10h Julian Pierwsza skończona Bossologia (do poziomu 109 włącznie) 200sm + Medal Bohatera 10h Julian Pierwszy skończony Biolog do poziomu 100 200sm + Medal Bohatera 10h KjullixTorni Pierwszy skończony Kolekcjoner 200sm + Medal Bohatera 10h Bubbles Pierwszy ubity Wódz Orków 50sm + Medal Bohatera 24h Julian Pierwsza ubita Baronowa 100sm + Medal Bohatera 24h UZUMAKI Pierwszy ubity Umarły Rozpruwacz 100sm + Medal Bohatera 24h Dreams Pierwszy ubity Azrael 100sm + Medal Bohatera 24h Dreams Pierwsza ubita Nemere 100sm + Medal Bohatera 24h Dreams Pierwszy ubita Niebieska Śmierć 100sm + Medal Bohatera 24h TOTORO Pierwszy ubity Jotun 100sm + Medal Bohatera 24h Luzak Pierwszy ubity Złoty Smok 100sm + Medal Bohatera 24h Julian Pierwszy ubity Razador 200sm + Medal Bohatera 24h KjullixTorni Pierwszy ubity Tryton 200sm + Medal Bohatera 24h KjullixTorni Pierwsza osoba która zabiła 100.000 potworów 200sm + Medal Bohatera 10h Bubbles Pierwsza osoba która zbiła 1000 metinów 200sm + Medal Bohatera 10h Bubbles Pierwsza osoba która zabiła 100 bossów 100sm + Medal Bohatera 10h KevinShinsoo Pierwsza osoba która zabiła 100 graczy 100sm + Medal Bohatera 10h 00 Pierwsza osoba która wykonała 100 dungów 200sm + Medal Bohatera 10h Bubbles Pierwsza osoba która pomyślnie wyłowiła 100 ryb 100sm + Medal Bohatera 10h GonFreecss Pierwsza osoba która spaliła 100 przedmiotów 100sm + Medal Bohatera 10h Bubbles Pierwsze 100h spędzone w grze 100sm + Medal Bohatera 10h Zoa Pierwsze 100w na koncie 100sm + Medal Bohatera 10h WujekWladek Pierwsze 50 złotych drobnych ryb 100sm + Medal Bohatera 24h Dreams Pierwsze 50 szkat bursztynowych 100sm + Medal Bohatera 24h Dreams Pierwsze 600 pkt w Kartach Okey 100sm + Medal Bohatera 24h Pierwsza 30 cm ryba 100sm + Medal Bohatera 24h Pierwsza Gildia na serwerze 5 x Medal Bohatera 24h + 3000 x Kamień gildyjny Kicioland Pierwszy 20 lvl Gildii 5 x Medal Bohatera 24h + 5000 x Kamień gildyjny pykpyk Pierwsza wygrana wojna Gildii 5 x Medal Bohatera 24h + 3000 x Kamień gildyjny OldGuard Pierwszy Ślub 2x50sm + 2x Medal Bohatera 24h TOTORO Nagrody za zdobycie największej ilości osiągnięć: TOP 1 - Zł. Medal Bohatera (exp) + 2000SM + Wzmocnienie Żywiołów + Smoczy Płomień TOP 2 - Zł. Medal Bohatera (exp) + 1000SM + Wzmocnienie Żywiołów + Smoczy Płomień TOP3 - Zł. Medal Bohatera (exp) + 500SM + Wzmocnienie Żywiołów + Smoczy Płomień Zapraszam do zabawy! Edytowane 31 Sierpień przez Applause 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
KenT Napisano 16 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień ogólnie jest okej brakuje troszkę tasków z ulepszaniem ekwipunku na wyższy lvl 100+ brakuje kilku bossów Cytuj test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
disturbed Napisano 17 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień brak bosow a ten PPK i LIZAK to co ? kto kupi w is i juz dostaje? czy nie ma tego w is jak to tam dziala juz nie pametam gralem rok temu Cytuj S1 Etolin Body 95 Lvl - Już nie jestem właścicielem Nilote Archer 95 Lvl - Już nie jestem właścicielem MiniDist Body 45 Lvl - Już nie jestem właścicielem riki Dagger 94 Lvl - Już nie jestem właścicielem Akon Mental 30 Lvl - Rybak AKADEMIA Pigaro Healer 105lvl - Już nie jestem właścicielem HeinzHUP Healer 105lvl - Już nie jestem właścicielem CostaCaffee WP 105lvl - Już nie jestem właścicielem BajekMajek WP 105lvl - Już nie jestem właścicielem CzornyKut Healer 105lvl - Już nie jestem właścicielem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Applause Napisano 17 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień to Magiczny Lizak i PPK do zdobycia z połaczenia lizaka/ppk i ulepszaczy z Dunga Plagi a brak wszystkich bossów zamierzony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Chrupek Napisano 17 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień W dniu 17.08.2023 o 13:29, disturbed napisał: brak bosow a ten PPK i LIZAK to co ? kto kupi w is i juz dostaje? czy nie ma tego w is jak to tam dziala juz nie pametam gralem rok temu Co do tego aby zrobić lizaka/ppk magiczne potrzebujesz 70 duszy plagi, musisz zrobić trochę tych plag, dodatkowo do tego czasu raczej na razadora wejdziesz i dropniesz lizaka a jak nie to i tak kupujesz ppk aby expić/więcej bić to i tak mozesz sobie przerobić to bez znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Irracjonalny Napisano 18 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień Pierwszy wódz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
rampage Napisano 18 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Irracjonalny Napisano 18 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień Pierwsze pełne koło alchemii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Irracjonalny Napisano 18 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień Pierwsza gildia na serwerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Interiap Napisano 18 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień (edytowane) file:///C:/Users/kozlo/OneDrive/Obrazy/Zrzuty ekranu/Zrzut ekranu 2023-08-18 202036.png Edytowane 18 Sierpień przez Interiap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
BartasJestem Napisano 18 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień https://imgur.com/a/HRMOOdx ebonki boże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Chilmonek Napisano 18 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień https://imgur.com/a/B5aG83S 1 riper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Ancu Napisano 18 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień (edytowane) inaczej się tego ss nie da zrobić PIERWSZA WOJNA https://imgur.com/aAx7NLc Edytowane 18 Sierpień przez Ancu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
gracol Napisano 18 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień https://drive.google.com/file/d/1sO8GnDPyGLjdl2xM4gluWmCB_SHkGTzm/view?usp=sharing Poli P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Applause Napisano 18 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień @Ancu @gracol @Irracjonalny @rampage @BartasJestem @Chilmonek możecie sie zgłosić do mnie na GM/discord po nagrody @Interiap nieprawidłowy screen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
GonFreecss Napisano 18 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień https://imgur.com/7RCvXwI 100 wyłowionych ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
rampage Napisano 18 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
rampage Napisano 18 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień pierwszy skill P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
UZUUMAKI Napisano 18 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień pierwsza baronka https://prnt.sc/0Sid9ZhSr6vz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Applause Napisano 18 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień kolejne rozdanie poszło :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
TOTORO Napisano 19 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień https://gyazo.com/8a08c84d91b3b3f9e5d4b372b3dee4a4 PIERWSZY SLUB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
disturbed Napisano 19 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień https://imgur.com/a/8JACUqW 101 graczy. Cytuj S1 Etolin Body 95 Lvl - Już nie jestem właścicielem Nilote Archer 95 Lvl - Już nie jestem właścicielem MiniDist Body 45 Lvl - Już nie jestem właścicielem riki Dagger 94 Lvl - Już nie jestem właścicielem Akon Mental 30 Lvl - Rybak AKADEMIA Pigaro Healer 105lvl - Już nie jestem właścicielem HeinzHUP Healer 105lvl - Już nie jestem właścicielem CostaCaffee WP 105lvl - Już nie jestem właścicielem BajekMajek WP 105lvl - Już nie jestem właścicielem CzornyKut Healer 105lvl - Już nie jestem właścicielem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Irracjonalny Napisano 19 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 100 spalonych przedmiotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Irracjonalny Napisano 19 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 100 000 zabitych mobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Irracjonalny Napisano 19 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 1 000 zbitych metinów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi