Jashin Napisano 12 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień Dlaczego zwinność u autobuffa nie dodaje szybkości zaklęcia jak u healera tylko samą szybkość ruchu? Jak już ma być tylko jeden bonus to lepiej jakby była szybkość magii. Ninja bardzo by skorzystał z tego bonusu ze względu na długi cooldown skilli. Ktoś się zgadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
disturbed Napisano 12 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień Nie widze powodu żeby to dzialalo w ten sposób mimo ze faktycznie jest napisane tak samo jak Zwiekszenie nie dziala ze Zwiekszeniem Healera. i dobrze skoro juz tak jest to tak ma byc. kiedys juz byl temat ; https://forum.balmora.pl/topic/147650-buff-towarzysza-zwinność/ Cytuj S1 Etolin Body 95 Lvl - Już nie jestem właścicielem Nilote Archer 95 Lvl - Już nie jestem właścicielem MiniDist Body 45 Lvl - Już nie jestem właścicielem riki Dagger 94 Lvl - Już nie jestem właścicielem Akon Mental 30 Lvl - Rybak AKADEMIA Pigaro Healer 105lvl - Już nie jestem właścicielem HeinzHUP Healer 105lvl - Już nie jestem właścicielem CostaCaffee WP 105lvl - Już nie jestem właścicielem BajekMajek WP 105lvl - Już nie jestem właścicielem CzornyKut Healer 105lvl - Już nie jestem właścicielem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi